Navodila za uporabo Ostelife Premium Plus

Kako uporabljati kremo Ostelife Premium Plus

Navodila za uporabo Ostelife Premium Plus opisujejo pomembne značilnosti in pravila uporabe kreme. Ker je izdelek sestavljen iz naravnih sestavin, ne povzroča neželenih učinkov, zdravstvenih težav in se lahko uporablja pri pacientih različnih starosti. Če ne veste, kako uporabljati kremo, upoštevajte ta pomembna priporočila:

Kako uporabiti kremo Ostelife Premium Plus za artritis
  1. Na prizadeto mesto nanesite tanko plast kreme.
  2. Vmasirajte ga, dokler se popolnoma ne vpije (3-4 minute). Če naredimo vse, kot je navedeno v navodilih, se pojavi občutek vročine, koža se segreje, mišično tkivo se sprosti in intenzivnost bolečih občutkov se zmanjša.

Kremo je vredno nanašati približno 2-3 krat na dan. Zadnjič nanesemo zvečer pred spanjem. Mazilo je treba nanašati vsak dan. To je posledica dejstva, da ima kumulativni učinek. Izboljšanje stanja tudi pri resnih patoloških procesih v sklepih opazimo 14 dni po začetku uporabe.

Indikacije za uporabo Ostelife Premium Plus:

  • Zdravljenje bolečin v hrbtu in sklepih.
  • Zmanjšanje uničenja tkiva pri artrozi.
  • Zmanjšanje intenzivnosti vnetja pri artritisu.

Edina kontraindikacija za uporabo kreme je preobčutljivost za sestavine, ki sestavljajo njeno sestavo. Poleg tega lahko v Sloveniji zdravilo uporabljamo za preprečevanje bolezni mišično-skeletnega sistema, v teh primerih ga je treba uporabljati enkrat letno.