Izkušnja uporabe Ostelife Premium Plus

Tatianine izkušnje iz Jelgave (Latvija)

Izkušnje z uporabo Ostelife Premium Plus Tatiane iz Jelgave

Moje ime je Tatiana, stara sem 63 let. Želel bi pregledati uporabo kreme Ostelife Premium Plus za bolečine v hrbtu in sklepih. Živim v Latviji, v mestu Jelgava. Že več kot 5 let trpim za diabetesom mellitusom, ki je pravzaprav postal vzrok za vse zdravstvene težave. 2-3 leta so se pojavljale težave s sklepi - pojavile so se bolečine v hrbtu (najprej pri naporu, nato pa v mirovanju) in kolenskih sklepih. Zato sem se po nasvetu zdravnika začela ukvarjati z gimnastiko in hkrati iskati zdravilo za zdravljenje mišično-skeletnega sistema. Preučil sem dovolj informacij in se odločil za kremo Ostelife Premium Plus, tk. vpliv jelenovih rogov in rastlinskih izvlečkov je za telo zelo koristen.

Kako uporabljati orodje

Fotografija tube s smetano, izkušnje z uporabo Ostelife Premium Plus

Pred nanosom sem natančno prebrala navodila in po navodilih trikrat na dan kremo nanesla na problematična področja. V mojem primeru so bila to kolena (sam sem ga nanesla) in hrbet (moj mož je pomagal). Mazilo drgnite z lahkimi masažnimi gibi 3-4 minute. Po tem nisem čutil lepljivosti na koži.

Prvi teden

V prvem tednu uporabe sem opazil le majhne spremembe. Sprva se je zdelo, da je učinkovitost zdravila skromna, vendar sem se v tem zmotil. Po 4 dneh uporabe so se bolečine v križu znatno zmanjšale, kar je pogosto motilo tudi v mirovanju. Z vnukom sem lahko hodil dlje, kerbolečine v kolenu so postale manj intenzivne.

Drugi teden

V drugem tednu uporabe je rezultat nanašanja kreme postal bolj očiten. Izkazalo se je, da je zdravilo zelo učinkovito - bolečine so se zmanjšale, gibljivost sklepov pa povečala.

Učinek po enem mesecu uporabe

Mesec dni po tem, ko sem začela uporabljati kremo Ostelife Premium Plus in telovaditi, je bil učinek zdravila zares čaroben. Spati sem začela veliko bolj umirjeno, začela sem se ukvarjati z lahko gimnastiko (mislim, da je tudi to prispevalo k učinkovitosti tretmaja), delala na vrtu in se počutila bolj srečno. Po novem pregledu je zdravnik rekel, da sem si v kratkem zares izboljšal zdravje. Zato to zdravilo priporočam vsem, ki imajo podobne težave.